A Sanyang Motor sikerének kezdetei az 1950-es évek elejére nyúlnak vissza, amikor a Sanyang Electric Machinery a tajvani Tajpej közelében elindult, egy 10 alkalmazottat foglalkoztató és mindössze 100 négyzetméteres kerékpár dinamókat gyártó cég volt. A következő 50 évben a Sanyang Motor Co.Ltd multinacionális vállalattá vált, több tízezer fős munkaerővel, 4 termelési platformmal (Tajvan, Vietnam, Kína, Indonézia) és 2 európai leányvállalattal (SYM Olaszország és SYM Németország). A globális gyártóerő évente 1 millió kétkerekű jármű és 35 000 autó (ez utóbbi a Hyunday márkanév alatt). 2016 közepe óta a Sanyang Motors üzemei megkezdték a Kia autók gyártását is.

Filozófia

A legfontosabb üzenet a minőség kompromisszum nélkül. Ez nem üres ígéret, a SYM robogók (bizonyos feltételek mellett) akár 4 év vagy 100.000 km garanciát is kaphatnak.
Kerámia hengerfelület kezelés - a SYM high-tech megoldása. A galvanikus kezelés által kis kerámia részecskék (SiC és Ni) kerülnek fel egyenletesen henger felületén. Ez rendkívül simává teszi a henger felületeit, miközben növeli hőtűrésüket.


A Variable Intake Process (VIP) rendszer optimalizálja az égéstérbe jutó keveréket. Mindent e feljett ECU irányít, kifinomult szenzorok adatai alapján, a pillanatnyi gázmarkolat állást is figyelembe véve.